Szülésfelkészítô

A szülés pótolhatatlan lehetőség a Nő életében, hogy megélje azt az állapotot, amikor LELKÉN keresztül a MENNYEK országára nyit kaput!” – Dr. Czeke András

Egy öt alkalomból álló foglalkozássorozat, amelynek segítségével minél inkább kihasználjuk azt a természeti törvényt, hogy a várandósság alatt folyamatosan nyílik a testünk, lelkünk, szellemünk. Ezzel lehetőséget teremtünk magunknak, hogy a kisbabánkat minél tisztább testtel, lélekkel, szellemmel várjuk, engedjük és fogadjuk. És ez egyre több áldással jár majd a nőiségünk, az anyaságunk megélésével kapcsolatban is.

Egy átfogóbb felkészüléssel, ráhangolódással nem csak a szülésünket érthetjük meg. A gyermekünkkel mi is újjászületünk és a gyerekünk életének is biztosabb alapot adunk.

Mert fokozatai vannak annak, hogy egy élményt (pl. az anyaságot, a szülést, szoptatást) milyen teljességben tudunk megélni, hogy mennyire tudunk közel kerülni a belső önmagunkhoz és a méhünkben hordott kisbabához. 

Ez az öt alkalomból álló foglalkozássorozat igyekszik rávezetni arra, hogyan tegyük fel és válaszoljuk meg a saját kérdéseinket. Pl. milyen a hitünk a testünkben, milyen érzések vannak bennünk, mik várnak ránk stb. Azzal a céllal, hogy az anyaságot minél tudatosabban, felelőssebben és minél elevenebben, igazabban élhessük meg –segítve ezzel az önmagunk, gyerekeink és családunk útját, életét.

1.    Foganás-fogantatás
2.    Belső gyermek
3.    Várandósság ideje: anya és magzat
4.    Szülés-születés
5.    Szoptatás és Boldogasszony ágya